Geborduurde / geweven badges

/, Design/Geborduurde / geweven badges

Geborduurde / geweven badges

Wij zijn u ook graag van dienst met geborduurde of geweven badges. Wij importeren deze badges uit China en kunnen daarom altijd de beste prijs en kwaliteit garanderen. Mocht u de badges ergens anders goedkoper vinden, dan horen wij dit graag. Wij hanteren hiervoor namelijk een laagste prijs garantie.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

2017-02-16T18:15:13+00:00

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.