Over geborduurde badges

Bij de productie van geborduurde badges wordt het artwork op twill stof (stevige katoenen stof) geborduurd en daarna (d.m.v. lasertechniek) uitgesneden. Wij kunnen tot maximaal 12 kleuren borduren en hebben garen en twill stof in bijna iedere PMS kleur. Hierdoor zijn vrijwel alle designs bij ons mogelijk.

De prijs voor de badge wordt bepaald aan het aantal steken. Om op kosten te besparen kan ervoor gekozen worden om minder rijk (minder steken per vierkante centimeter) te borduren. Daarbij is er verschil tussen gedeeltelijke borduren of een volledig dekkende borduring. Bij gedeeltelijke borduring is een deel van de stof te zien als achtergrond. De Twill stof wordt als het ware als kleur van het ontwerp gebruikt.

Wij kiezen echter doorgaans voor volledige borduring (100%); Er is dan van de stof (drager) niets meer te zien en hierbij dekt het geborduurde garen het gehele embleem. Dit geeft een erg mooie glanzende uitstraling. De randen van emblemen kunnen eventueel nog gestikt worden. Dit geeft een professionele indruk en dit verstevigt het geborduurde embleem. De randen van geborduurde badges met een ‘vrije’ vorm worden met een laser gesneden –> ‘laser-cutted’

Wij leveren de mooiste badges tegen de laagste prijs. 50 badges v.a. € 1.35 p/st‎!! Wij hanteren voor onze badges een laagste prijs  garantie. Mocht u de badges elders voor een lagere prijs vinden, dan passen wij onze prijs aan.

Voordelen

 • Zeer duurzaam en slijtvast

 • Kan op verschillende ondergrond gebruikt worden. Ook lastige oppervlakken.

 • Opdruk zeer goed wasbaar

 • Mooie glimmende afwerking
 • Zeer geschikt voor sportkleding

Nadelen

 • kleine letters en details niet mogelijk. 

 • instelkosten relatief hoog

Door ons geproduceerde geborduurde badges:

Vraag een offerte aan

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een prijsopgave aan via het onderstaande offerte formulier.

  Omschrijving aanvraag

  Type

  Formaat

  Aantal

  Uw naam (vereist)

  Uw mailadres (vereist)

  Telefoon

  Upload hier eventueel uw logo