Over geweven badges

Bij een geweven badge wordt het artwork in de badge geweven. Het artwork is hierbij dus onderdeel van de “stof”. De steken zijn hierbij vele malen kleiner dan bij borduren waardoor ook kleine details goed mogelijk zijn. Wij kunnen tot maximaal 12 kleuren weven in bijla ieder pantone kleur (PMS kleur). Hierdoor zijn vrijwel alle designs bij ons mogelijk. Labels in kleding zijn ook vaak geweven. Eventueel kunnen wij u hier ook mee van dienst zijn.

De prijs van een geweven badge is bij grotere aantallen lager dan van een geborduurde badge, aangezien er minder materiaal nodig is. De geweven badges is ook wat dunner en flexibeler. Desgewenst kunnen we de badges leveren met een “heat seal” (lijm) laag op de achterzijde, waardoor de badge eenvoudig op kleding gestreken kan worden.

De geweven badge is minder glanzend dan een geborduurde badge. De randen van de emblemen kunnen eventueel nog gestikt worden. Dit geeft een professionele indruk en dit verstevigt het geweven embleem. De randen van geweven badges met een ‘vrije’ vorm worden met een laser gesneden –> ‘laser-cutted’

Wij leveren de mooiste badges tegen de laagste prijs. 50 badges v.a. € 1.35 p/st‎!! Wij hanteren voor onze badges een laagste prijs garantie. Mocht u de badges elders voor een lagere prijs vinden, dan passen wij onze prijs aan.

Voordelen

 • Zeer duurzaam en slijtvast

 • Kan op verschillende ondergrond gebruikt worden. Ook lastige oppervlakken.

 • Zeer goed wasbaar

 • Mooie matte finish.

 • Zeer geschikt voor sportkleding en werkkleding.

 • Tevens geschikt voor kleine detalis.

Nadelen

 • instelkosten relatief hoog

Door ons geproduceerde geweven badges:

Vraag een offerte aan

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een prijsopgave aan via het onderstaande offerte formulier.

  Omschrijving aanvraag

  Type

  Formaat

  Aantal

  Uw naam (vereist)

  Uw mailadres (vereist)

  Telefoon

  Upload hier eventueel uw logo