Bedrijfskleding bedrukken bij Merchandisingconcepts

Bedrijfskleding bedrukken? Hiervoor bent u bij Merchandisingconcepts aan het juiste adres.

De bedrijfskleding wordt doorgaans veel gebruikt en veel gewassen, dus is het van belang dat de bedrukking op bedrijfskleding slijtvast en wasbestendig is. Dit kan lastig zijn, aangezien sommige bedrijfskleding voorzien is van een waterdichte, of vuil afstotende laag, waar de bedrukking minder goed op hecht. Wij hebben echter ervaring met het bedrukken van vrijwel iedere ondergrond en hebben in 99% van de gevallen een geschikte druktechniek. En mocht het echt niet te bedrukken zijn, dan is eventueel borduren nog een optie.

Dus dient u bedrijfskleding bedrukt te worden, neem dan contact met ons op, zodat we u kunnen adviseren in de te gebruiken techniek. U kunt hieronder tevens een offerteaanvraag doen onderaan de pagina. Graag dan het te drukken logo meesturen en zo duidelijk mogelijk omschrijven wat de bedoeling is.

Bedrijfskleding bedrukken –> De beste technieken

Wij helpen u graag met het bedrukken van uw bedrijfskleding. We hebben ruime ervaring met het bedrukken van; werkbroeken, werkjassen, horeca kleding, werkpolo’s werktruien etc. De volgende technieken zijn geschikt voor het bedrukken van bedrijfskleding;

Bedrijfskleding bedrukken d.m.v. zeefdruk:
Zeer slijtvast en was-bestendig. Door gebruik te maken van toevoegingen aan de inkt kunnen we de bedrukking verbeteren. Voor bedrukking op polyester werken we met een hechting-bevorderaar en voor bedrukking op stretch stof werken we met een toevoeging die de bedrukking elastisch maakt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de bedrukking op uw bedrijfskleding altijd aan de wensen voldoet.

Transferdruk / digitransfer:
Bij het bedrukken van bedrijfskleding d.m.v. een transfer wordt de bedrukking aangebracht d.m.v. een hittepers. Dit heeft als voordeel boven zeefdruk dat lastige plekken (bedrukking op een borstzakje, bedrukking op de mouw) goed te bedrukken zijn. Daarbij weken we bij het drukken d.m.v. een transfer met een lijmlaag. Voor iedere ondergrond gebruiken we een specifieke lijmlaag, zodat we hiermee zowel op katoen, polyester, nylon, maar bijvoorbeeld ook op goretex kunnen bedrukken. Met onze digitale transfer is het tevens mogelijk om full color te bedrukken en met een zeefdruk transfer kunnen we iedere gewenste PMS kleur drukken op bedrijfskleding.

Flexdruk:
Bij flexdruk snijden we het artwork uit flexmateriaal en brengen dit aan d.m.v. een hittepers. We hebben een geruime keuze uit flexmateriaal en deze techniek is voor bijna iedere ondergrond geschikt. Bij flexdruk op bedrijfskleding werken we echter met een aantal standaard kleuren, dus het drukken van een exacte PMS waarde is hierbij niet mogelijk. Hiervoor kunnen e echter wel gebruik maken van zeefdruk transfers.

Borduren / Geborduurde en geweven badges
Wordt de bedrijfskleding zeer intensief gebruikt, dan gaat er eigenlijk geen techniek boven het borduren. Dit is extreem duurzaam en slijtvast. Tevens zijn geborduurde en geweven badges uitermate geschikt voor het bedrukken van bedrijfskleding. We kunnen zowel met het borduren als met de badges van dienst zijn. Bij full color logo’s met een overloop is een sublimatie badge wellicht een goed optie. Hierbij wordt het artwork op een twill stof geprint d.m.v. sublimatie techniek en vervolgens met de plotter uitgesneden.

Hieronder ziet u een afbeelding van de onze printer voor het maken van de digitransfer. Deze is wasbaar tot 90 dragen en uitermate geschikt!!

sportkleding bedrukken

Offerte aanvraag

  Omschrijving aanvraag

  Uw naam (vereist)

  Uw mailadres (vereist)

  Telefoon

  Upload hier eventueel uw logo

  CONTACT INFORMATIE

  Merchandisingconcepts
  Jan Pieter Heijestraat 137-3
  1054MG Amsterdam

  Meidoornstraat 2
  1402CN Bussum

  Phone: +31(0)20-7748341

  Web: merchandisingconcepts.nl

  De beste kleding en bedrukking leveren tegen de laagste prijs.
  Mocht u een soortgelijk product elders voor een scherpere prijs vinden, dan passen wij onze prijs aan.
  Aangezien wij alles in eigen beheer hebben, kunnen wij de beste prijs garanderen.
  Als eerste in Nederland hebben wij digitale druk met zeefdruk gecombineerd. Hierdoor kunnen wij ieder design op de kleding plaatsen.