Plastisol transfers

/, Design/Plastisol transfers

Plastisol transfers

Textiel bedrukken gebeurt veelal d.m.v. plastisol transfers. Deze hebben soms de voorkeur boven directe zeefdruk. Eventueel kunt u deze zelf op de kleding bedrukken. Hierbij is het wel van belang dat u tussen het strijkijzer en de transfer een theedoek plaatst.

2017-02-16T18:14:57+00:00

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.